top of page

ÅFF har valt sin styrelse för 2024 – Tommy Lundberg ny ordförande

ÅFF har valt ny styrelse för 2024. Tommy Lundberg som under det senaste året fungerat som vice ordförande tar över efter Heidi Kullberg, som efter två år på ordförandeposten blir vice ordförande. Lundberg, som till vardags fungerar som docent i fysiologi vid Karolinska institutet, har tidigare arbetat på ÅFF:s kansli och tar med sig gedigen kunskap om både fotboll och utveckling av junioridrottare.

-Det känns lite som att cirkeln sluts när det gäller mitt engagemang i åländsk fotboll. Jag tackar för förtroendet och ser fram emot uppdraget som ordförande. Den viktigaste fotbollsverksamheten bedrivs såklart i föreningarnas regi, men det finns flera områden där ÅFF kan fylla en viktig funktion för att fortsätta utveckla fotbollsverksamheten på Åland, konstaterar Lundberg.


Vi tackar Heidi för hennes arbete och gratulerar och lyckönskar Tommy i hans nya roll!


Nya i styrelsen för 2024 är Simon Rosenberg med Daniel Skogström som suppleant (LIF), Hanna Nordström med Kim Nordberg som suppleant (JIK), Merja Lampela (IF Fram) och John Johansson (HIK).

Rezgar Amani med Carl Lindman som suppleant (IFK), Marie Bamberg med Ove Johansson som suppleant (IFFK), Christer Lillie med Adrian Stoia som suppleant (ÅFD), Barbro Carlsson med David Koskinen som suppleant (ÅU) och Caroline Liewendahl med Daniel Sjölund som suppleant (FCÅ) har ett år kvar av sin mandatperiod.

På det sammanslagna vår- och höstmötet godkände man dessutom bokslutet och verksamhetsberättelsen för 2022 samt fastslog verksamhetsplanen och budgeten för 2024. Man beslöt även att inleda ett arbete med att se över ÅFF:s stadgar så att de motsvarar verksamhetens omfattning och syfte idag.



Senaste inlägg

Visa alla

Korpen 2024!

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Korpen! Nytt för i år är att det lanseras flera nya serier. Utöver de traditionella dam- och herrserierna ges också möjlighet för pojkar och flickor

Välkommen på spelledarkurs!

Nu är det dags för en ny spelledarkurs! Som spelledare dömer du de yngsta årskullarnas fotbollsmatcher på Åland. Om du vill lära dig mer om fotboll, växa som person och tjäna egna pengar, är det här f

bottom of page