top of page

Startkurs för tränare 2023

Startkursen är en bra möjlighet för både nya och erfarna tränare att lära sig mer om tränarrollen. Som ni kan se i den bifogade filen är startkursen första steget på FBF:s tränarstege.


Om du inte redan har börjat din tränarutbildning, så är det här ett strålande tillfälle! Gå gärna kursen tillsammans med dina tränarkollegor i laget och föreningen, det ger mervärde när man tillsammans kan diskutera och utveckla sin egen verksamhet utifrån innehållet på kursen. Tränarkurserna är även en fin möjlighet att träffa och lära känna tränare i andra föreningar vilket i sig också är både roligt och värdefullt.


Kursen äger rum i Vikingahallen under två lördagar:

4/11 och 9/12 kl. 09.00-19.00 (samma tider båda dagarna).


Kurshållare är Johan Carlsson och Björn Moliis. Minsta antal deltagare är 12 st.


Anmälan till fotboll@idrott.ax senast 20.10. Uppge namn och vilket lag ni är tränare för. Ange även ev. specialkost (lunch ingår i kursen). Kostnaden för kursen brukar betalas av deltagarnas föreningar.



Senaste inlägg

Visa alla

Korpen 2024!

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Korpen! Nytt för i år är att det lanseras flera nya serier. Utöver de traditionella dam- och herrserierna ges också möjlighet för pojkar och flickor

Välkommen på spelledarkurs!

Nu är det dags för en ny spelledarkurs! Som spelledare dömer du de yngsta årskullarnas fotbollsmatcher på Åland. Om du vill lära dig mer om fotboll, växa som person och tjäna egna pengar, är det här f

bottom of page