Poolspel

Serie för barn på Åland

De åländska barnlagen mellan 7 - 12 år fyllda spelar årligen i det s.k. poolspelet. Poolspelsomgångar spelas runt om på Åland där varje medlemsförening står som värd för poolspel, förutsatt att man har eget lag i den aktuella gruppen. 

2020

Poolspelsomgångar spelas runt om på Åland där varje medlemsförening/lag står som arrangör för en eller ett par omgångar per åldersgrupp. Resultat från matcherna registreras inte. 
Tillsatt arrangör bokar matchplaner och ansvarar för spelledare (domare). Spelledaren skall vara minst 12 år och minst två år äldre än spelarna.

Arrangören kontaktar samtliga lag om skall delta i omgången om spelplats och för att stämma av att allt är ok. (Lagen kommer att få en uppdaterad kontaktlista efter att alla lag anmält sig).
Matcher får flyttas, förutsatt att samtliga lag är överrens. Det är viktigt att ha god kontakt med varandra. Arrangören mejlar den ändrade omgången till Ålands FF

ÅFF gör spelprogram och matcherna spelas mellan augusti och oktober.

De flesta lag har deltagit i vinterserien och alla vet förhoppningsvis i vilken åldersgrupp man hör hemma. Det viktigaste är att det blir någorlunda jämna matcher.

Anmälan via denna länk senast den 12 juli >>>
(Förlängd anmälan till 10 augusti)

Kom i håg...