Zacharias Fjellander ÅFF:s nya förbundsansvarig

Zacharias har senast fungerat som lärare och enhetschef. Han har även god kännedom om den åländska fotbollen genom sitt engagemang i Lemlands IF och har tidigare vikarierat på ÅFF:s kansli.

- Zacharias kännedom om åländska fotbollen, goda ledarskapsfärdigheter och höga arbetsmoral gör honom till en bra rekrytering som förbundsansvarig och vi är övertygade att han kommer att göra ett bra jobb, säger ÅFF:s ordförande Heidi Kullberg.

Zacharias har inlett sitt arbete 16.1.2023 och kommer att ha ansvar över tävlingsverksamhet, ÅFF:s kansli och ekonomi samt i samråd med styrelsen och domarteamet ge hela den åländska fotbollen goda verksamhetsförutsättningar.

- Fotbollen ger motion, kamratskap och glädje till ett stort antal ålänningar och det känns roligt och meningsfullt att tillsammans med medlemsföreningarna få vara med och möjliggöra och utveckla den fina verksamhet som bedrivs, säger Zacharias.

ÅFF är takorganisation för de åländska fotbollsföreningarna. ÅFF grundades år 1943 och har idag 11 medlemsföreningar och antalet sammanlagda lag är 85, i olika åldrar och serier. Det finns dryga 1000 licensierade fotbollsspelare och ca 500 motionsfotbollsspelare.

 

För mera information

Heidi Kullberg            Zacharias Fjellander
Ordförande ÅFF         Förbundsansvarig
+358 50 4117188       +358 45 1259136