Tobias Sjöblom vikarierande sportchef på ÅFF

På grund av Daniela Haglunds tjänsteledighet har Ålands Fotbollförbund valt Tobias Sjöblom till vikarierande sportchef. 
Tobias har senast fungerat som klasslärare samt vice turneringsansvarig för Alandia Cup. Han har även en gedigen bakgrund inom idrotten på Åland.

- Styrelsen ansåg Tobias starka fotbollsbakgrund i kombination med färdigheter både inom kommunikation och projektledning ge goda förutsättningar för att sköta uppdraget framgångsrikt, säger ÅFF:s ordförande Heidi Kullberg.

Tobias inleder sin tjänst på måndagen 14.2.2022 och kommer att ha det övergripande administrativa ansvaret för ÅFF:s verksamhet, kansli och ekonomi samt i samråd med styrelsen ge hela den åländska fotbollen optimala utvecklingsmöjligheter.

- Alla barn och ungdomar som vill spela fotboll ska få möjlighet till det och breddverksamheten är viktig för åländsk fotboll. Jag vill hjälpa föreningarna runt om på Åland för att så många som möjligt i olika åldrar ska få chansen att spela fotboll, säger Tobias.

ÅFF är takorganisation för de åländska fotbollsföreningarna. ÅFF grundades år 1943 och har idag 11 medlemsföreningar och antalet sammanlagda lag är 85, i olika åldrar och serier. Det finns dryga 1000 licensierade fotbollsspelare och ca 500 motionsfotbollsspelare.

För mera information
Heidi Kullberg            Tobias Sjöblom
Ordförande ÅFF         Vikarierande sportchef
+358 50 4117188       +358 457 3425023