Inget åländskt pojklag till Distriktslagscupen i sommar

Finlands Bollförbund (FBF) har meddelat ÅFF att Åland inte får ställa upp med ett eget pojklag i sommarens distriktscup i Eerikkilä. Istället för att vara ett eget lag erbjuds de åländska spelarna att även under 2016 slå sig in i laget som heter Åbo/Tammerfors/Åland. Regiontränaren för området Åbo-Tammerfors-Satakunda, Teemu Eskola, kommer till Åland den 7 april för att granska en trupp utvalda åländska spelare varav några sedan blir aktuella för att åka till Åbo för att ytterligare delta i en uttagning till distriktslaget Åbo/Tammerfors/Åland.

Tränare för gruppen är Teemu Eskola. Teemu ansvarar för att ta ut ett distriktlag Tammerfors/ÅBO/Åland tillsammans med tränarna för Ålands distriktlag.
Efter träningen kommer ett möte att vara med spelare, tränare för distriktlaget och Teemu om framtiden för födda 02 och födda 03 pojkar.
Träningen handlar om att Teemu ska bilda sig en uppfattning om spelarnas kapacitet,  Angående att tas ut till följande turneringar som kommer spelas den 20/4 och 27/4.
Piiricup: Spelare kommer tas ut för att få delta i Piiricup i blandlag, Tammerfors/ÅBO/Åland i Juni.

Turnering: 20/4 kommer det spelas en turnering på fastlandet. Spelare födda 02 från Åland kommer tas ut till denna turnering.

Turnering: 27/ 4 kommer det spelas en turnering på fastlandet för födda 03. Spelare från Åland kommer tas ut till denna turnering.

Datum den 7/4
Tid: träning 15.30-17.30.  Man ska vara påklädd o klar för att börja träna 15.30!
Möte: 17.30-19.00
Plats: Wha konstgräs

Följande  Pojkar är uttagna att vara med på träning den 7 April:

Födda P 02
Eric Bäck: IFK Mariehamn
Leo Granskog: IFK Mariehamn
Matias Kurten: IFK Mariehamn
Samuel Westerberg: IFK Mariehamn
Philip Höstman: IFK Mariehamn
Konrad Eriksson: JIK
Robbie Moliis: JIK
Morgan Sundborg: Fc Åland
Melker Smeds: IFK Mariehamn
Teodor Franzell: IFK Mariehamn

Födda P 03
Victor Byman: IFK Mariehamn
Oscar Wiklöf: IFK Mariehamn
Axel Nordström: FC Åland
Michael Fonsell: IFK Mariehamn
Melvin Kahnberg: IFK Mariehamn