Domaransvarig sökes!

ÅFF söker en domaransvarig som vill vara med och utveckla domarverksamheten på Åland.

Bland många viktiga uppgifter inom fotbollen är det en som är extremt viktig – nämligen domarna. Vi har i dag ett stort behov av att få fler domare, att våra domare finns tillgängliga och att de får det stöd som de behöver.

Vi efterlyser därför en person som vill hjälpa till att utbilda och stötta våra domare, samt tillsätta domare till matcherna.

Under säsongen är det viktigt att titta på matcher som våra domare dömer och sedan finnas där för coachning och vägledning, ge feedback, tips och råd. Du tar också emot feedback från ledarna om hur domarna agerar i samband med matcherna.

Vad krävs det av dig som är intresserad?

Du ska vara engagerad, strukturerad, ha ordning och reda och ha lätt för att kommunicera med både de som är domare samt ledarna i lagen.

Administrativa färdigheter är en förutsättning. Erfarenhet av arbete inom idrottsrörelsen är meriterande. Arbetsspråket är svenska. Finska är meriterande.

Anställningsform är till att börja med en ettårig projektanställning, 25-50% av heltid, med start den 14 januari 2019. Möjlighet till förlängning. Prövoperiod 3 månader.

Senast den 30 november vill vi ha din fritt formulerade ansökan till fotboll@idrott.ax

Frågor riktas till fotboll@idrott.ax eller per telefon 16856 dagtid mellan 9:30 – 15:30.