Allmänna kurser och föreläsningar på kommande

1. Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom. Denna utbildning vänder sig till dig som vill träna barn och ungdomar med rätt allsidig fysisk uppbyggnadsträning för långsiktig utveckling. Utbildningen bygger på god vetenskaplig forskningsgrund både med ny och gammal beprövad kunskap. Den innehåller både teoretiska och praktiska avsnitt.
Mål och syfte: Att ge deltagarna en grundläggande kunskap om hur man ska bedriva god allsidig fysisk uppbyggnadsträning för barn och ungdomar. Efter genomförd kurs har man möjlighet att tentera för 1,5 HP via Högskolan i Dalarna.
Kursdatum: lördag, februari 13, 2016 - 09:00 till söndag, februari 14, 2016 - 17:00

2. Öspelspärlans föreläsning med Jonas Colting, flerfaldig VM – Medaljör i Triathlon och författare till succeboken ”Den Nakna Hälsan”. Under drygt 3 timmar kommer Jonas att leverera sina bästa tips, skarpaste resonemang och tydligaste argument som kommer att inspirera och motivera dig att göra de förändringar som du kan göra på vägen mot bättre hälsa och mer energi.Den Nakna Hälsan är den avskalade, minimalistiska, grundläggande och ursprungliga kärnan i det som skapar och stimulerar hälsa och vitalitet. Det är rörelse, mat, miljö och livsstil enligt den mall som skapats under flera miljoner år och som vi i högre utsträckning måste respektera för att må så bra som vi kan göra, prestera som vi önskar och se så bra ut som vi hoppas! Det är hälsa och livsstil utan den dimridå av köpt information som förvirrar och fördunklar vår inneboende intuition och kunskap och som fördummar tanke och handling. 
Kursdatum: onsdag, mars 23, 2016 - 18:00

För mer info och anmälan se här