Ålands damer vann stort

Huvudtränare Gary Williams summerar helgen då Åland vann med hela 9-0, mot division 3-laget Rågsved (Stockholm) samt att laget tränade på söndagen.
"Det var en bra helg. Jag tycker att vi lärt oss mycket om spelarna och gjorde några bra reflektioner om hur vi taktiskt ska hantera spelet på Gotland. Jag komplicerade inte taktiken med annat än en grundläggande ram och bad spelarna att göra vad de är bra på. Det gick riktigt bra och vi började matchen med högt tempo, pressade motståndarna hårt och högt och det var 2-0 innan de insåg att matchen var igång. Rågsved var ändå ett anständigt lag med några bra individuellt skickliga spelare och överlag hade de god fysik."

Målskyttar: Sofia Lindström 4, Melanie Karring 2, Lina Holm 1, Lisa Klingberg 1 och Olivia Mattsson 1.

Detta var den sista samlingen innan laget skall tas ut senast den 21 april. Gary och André Måsabacka (ass tränare/lagledare) har meddelat att det kommer att bli en tuff uppgift. 
Följande träningar kommer att vara precis innan Öspelen och de kommer då att blicka tillbaka till denna vinst och sedan sikta mot ett bra resultat på Gotland.