ÅFF rekryterar Förbundsansvarig och Tävlings- och domaransvarig

Ålands Fotbollförbund rf (ÅFF) är takorganisation för de åländska fotbollsföreningarna och därmed även de ca 1000 licensierade fotbollsspelare som spelar i medlemsföreningarna. 

ÅFF tillsätter nu två tjänster - Förbundsansvarig och Tävlings- och domaransvarig.

Tjänsternas omfattning är mellan 40 – 100 % beroende på profilen på de valda personerna. Förbundsansvarig ansvarar för administration av kansliet, ekonomi, verksamhetsplanering och uppföljning medan tävlings- och domaransvarige ansvarar för domartillsättning, domarcoaching samt administration av system såsom TASO.

Utöver detta kommer uppgifter såsom tävlingsfrågor, poolspel- och vinterspelsarrangemang att handhas av någondera anställd. Tjänsternas innehåll och omfattning blir således beroende av de valda personernas intresse och kunskap. ÅFF kan även välja att lägga ut begränsade uppdrag på ytterligare personer om detta är lämpligast för helheten.

För förbundsansvariges del är erfarenhet av administrativa- och ekonomiska uppgifter ett krav, liksom kunskap om budgetering. Insyn i åländska fotbollen är meriterande, men inte ett krav då vi letar efter personer med rätt attityd. För tävlings- och domaransvarig är fotbolldomarerfarenhet ett krav. Som person bör du vara driven, noggrann och vara redo ta tag i smått och stort. Du bör ha god kommunikationsförmåga – kunskaper i finska är ett plus men inget krav.

Välkommen in med din CV, ansökningsbrev och löneanspråk senast 30.11.2022. Ansökan skickas till adressen fotboll@idrott.ax.

För mera information kontakta ordförande Heidi Kullberg, heidi.kullberg@outlook.com eller +358 50 4117188.