Nyheter 2021

17.02.2021
P g a Coronaläget skjuts denna kurs upp! Vi hoppas kunna genomföra den i april i stället. Snart är det dags för en grundkurs för dig som vill bli fotbollsdomare! Som domare får du en bra ledarutbildning, du håller dig i fysisk form och får utvecklas som människa, du får spänning i livet, du blir... Läs mer »
16.02.2021
Inom ramen för Region Åland arrangeras FBF:s tränarutbildningar. I lördags avslutades den första "Startkursen" som Ålands egna utbildare dragit. Startkursen är alltså det första steget i utbildningstrappan och innebär två hela dagars utbildning. Deltagare: IFK Mariehamn: Ronny Haals, Markus... Läs mer »
09.02.2021
Vi vill ha fler tjejer/kvinnor som dömer fotboll! Därför gör vi nu en satsning och erbjuder en specialinriktad domarutbildning för kanske just dig! Utbildningen är ämnad enbart för tjejer/kvinnor och är en del av Ålands Idrotts jämställdhetsprojekt där målet är att män och kvinnor skall ha... Läs mer »
26.01.2021
Senaste helg i Vinterserien för barn, infördes (åter) det gröna kortet, för att befrämja fair-play attityden. Det är lagledarens / tränarens / någon annan på bänkens uppgift att i varje match utse en person från motståndarlaget som skall "premieras" efter matchen. Spelledaren delar sedan ut... Läs mer »
19.01.2021
Så småningom börjar träningsmatcher och Åländska Mästerskapen (ÅM) spelas. Även barnen spelar den årliga Vinterserien och den Åländska Futsalen rullar på. Vi anpassar givetvis allt detta efter de rekommendationer och direktiv vi har fått råd om att följa (pga Coronaviruset). Det är... Läs mer »