Publicerad den 02 februari 2023
Glädjande nog är det så många som visat intresse för vår spelledarutbildning imorgon fredag 3.2 kl. 17-18:45 samt spelledarträffen kl. 19-20 att platserna i Idrottens hus inte räcker till. Vi har därför bokat WHA:s café i Idrottsparken istället. Sprid gärna budet så ses vi där! Frågor? Kontakta... Läs mer »
Publicerad den 17 januari 2023
Zacharias har senast fungerat som lärare och enhetschef. Han har även god kännedom om den åländska fotbollen genom sitt engagemang i Lemlands IF och har tidigare vikarierat på ÅFF:s kansli. - Zacharias kännedom om åländska fotbollen, goda ledarskapsfärdigheter och höga arbetsmoral gör honom till... Läs mer »
Publicerad den 10 januari 2023
ÅFF:s domarteam består Alexander Ahtola samt Mattias Gestranius. Alexander Ahtola ansvarar för domartillsättning i juniorserier, samt i seniorserier med undantag för herrarnas division 3. Utöver detta tillsätter Alexander matcher till poolspel/vinterserie samt turneringar enligt ÅFF:s beslut.... Läs mer »
Publicerad den 12 december 2022
Det börjar vara dags att samla de åländska krafterna för att få ihop en trupp till Öspelen 2023 i Guernsey! I December 2022 dvs. runt jul och nyår kommer två separata spel-/träningstillfällen hållas. Man kan anmäla sig till dessa om man är intresserad att vara med och möjligtvis bli uttagen till... Läs mer »
Publicerad den 11 november 2022
Ålands Fotbollförbund rf (ÅFF) är takorganisation för de åländska fotbollsföreningarna och därmed även de ca 1000 licensierade fotbollsspelare som spelar i medlemsföreningarna.  ÅFF tillsätter nu två tjänster - Förbundsansvarig och Tävlings- och domaransvarig. Tjänsternas omfattning är... Läs mer »